Vilka är vi?

BEREDD är en resurssajt fylld med information från ett fåtal artikelförfattare och ett flertal besökare. Utmärkande för oss alla är att vi är vanliga människor, som förenas av ett intresse för självförsvar i Sverige. Vi är inga superhjältar och har inga specialförmågor eller särskilda meriter som gör att du måste tycka precis som vi gör.

Istället tror vi på att självförsvar är något som varje resonlig människa kan lära sig. Det finns bra och mindre bra rekommendationer och principer, och var och en kan – och måste – bilda sig en egen uppfattning om vilka argument som håller. Det är så man lär sig tänka kring självförsvar. Man blir aldrig fullärd, men allt mer förberedd. Mer BEREDD, helt enkelt.

BEREDDs författare är för närvarande:

Daniel: Har tidigare tränat bland annat Tae Kwon Do och Aikido men inriktar sig idag enbart på strikt självskydd utan krusiduller. Fritiden delas ojämnt mellan Krav Maga-träning och Röda Kors-verksamhet.

Filip: Relativt kort träningskarriär inom Krav Maga och Thaiboxning, men har ett brinnande intresse för självförsvar. Har för tillfället ett uppehåll i träningen pga värnplikt. Tankarna om framtiden kretsar just nu kring utlandstjänst hösten 2007 alternativt våren 2008. Tycker för övrigt om att skriva texter och argumentera för sina åsikter.

Fredrik: Tränar och instruerar ju-jutsu inom Sveriges största ju-justustil Ju-jutsu Kai. Arrangerar och instruerar självförsvarskurser för tjejer och företag. Bloggar om självförsvar här också och har som målsättning att öka kunskapen om och behovet av självförsvar till många.

Maria: Skriver artiklar för BEREDD. Är mental rådgivare och studerar idrottspsykologi. Bloggar till vardags på egen blogg, tränar Krav Maga, extraknäcker som tentavakt samt har en massa järn i elden.

Stefan: Administrerar BEREDD, uppdaterar och håller snyggt. Betraktar sig själv som ett mellanting mellan frivillig civilklädd väktare och ambulerande jourhavande medmänniska. Idealist och realist på samma gång, som tror mer på ansvar under frihet än frihet under ansvar.

Vill du bli en av oss? Läs mer här.

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Om

Välkommen till BEREDD!


%d bloggare gillar detta: