Länkar

Här hittar du mer information om självförsvar, både nationellt och internationellt. Känner du till en bra sajt som du tycker borde finnas med här? Skriv en kommentar i feedback-tråden.

Svenska sajter

Brå – Brottsförebyggande rådet. Den statliga motsvarigheten till BEREDD. Eller kanske är det vi som är den civila motsvarigheten till Brå? Här hittar du i alla fall utredningar, artiklar och statistik kring våldsbrott i Sverige.

Självförsvarsforumet på kamsport.se. Kanske Sveriges mest aktiva självförsvarsforum.

Självförsvarsforumet på fightermag.se. Ytterligare ett självförsvarsforum.

Lagen.nu. En utmärkt sajt som dock inte alltid är helt identisk med gällande lagtext. En dubbelkoll mot t.ex. notisum kan vara bra om man är osäker. Här är dock materialet kategoriserat på ett fantastiskt sätt och man kan lätt hitta relevant rättspraxis för specifika paragrafer.

Polisman.se. Ännu en intressant mötesplats på internet. Öppen för alla.

Utländska sajter

Gutterfighting.org. En sida som handlar om närstrid under andra världskriget. Här kan man läsa utdrag ur Fairbarns och Applegates verk m.m. Matnyttigheter som dock är anpassade för ett land i krig. Tillämpas med omdöme.

Self-Defense Forums. Ett forum för självförsvar med starkt fokus på amerikanska förhållanden. Här finns mycket matnyttigt, men också mycket som inte är särskilt relevant för den svenska självförsvarssituationen.

TheMartialist.com. ”The Magazine For Those Who Fight Unfairly. […] We don’t believe in paranoia, but we do believe in being prepared.” Som synes delar denna sajt många drag med BEREDD, men med amerikanska undertoner, brösttoner och feta ackord. Läs så mycket du orkar… Variationer på samma tema hittas på donrearic.com, som i dagsläget underhålls av The Martialists utgivare.

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Om

Välkommen till BEREDD!


%d bloggare gillar detta: