Aktuellt

[Denna sida uppdateras löpande med senaste information om sajten.]

***TORSDAG DEN 23 NOVEMBER 2006***

Nu har vi varit online i nästan två veckor! Som mest hade vi 2500 besökare på en dag, men de mer ”normala” dagarna ligger vi stadigt på i snitt 200 besökare dagligen. Vi kan komma att göra några småändringar på sidan den närmaste tiden, men trogna besökare lär ändå känna igen sig. En av planerna är t.ex. att man ska kunna prenumerera på ett nyhetsbrev, så att man får löpande information om vad som hänt sen sist.

Jag vill också passa på att puffa för en artikelserie i fyra delar som jag tänker dra igång inom kort: Stefans självförsvarsskola (SSS)! SSS syftar till att samla ihop informationen på BEREDD och presentera den i en lättillgänglig ”grundkurs” à la gör-det-själv. Internet är visserligen inte världens bästa medium för att förmedla självförsvarskunnande, men som språngbräda till praktiska övningar duger det bra. Första delen kommer att vara övergripande och handla om attityder och inställningar, uppmärksamhet, konflikthantering och förebyggande av problemen. Andra och tredje delen kommer att handla om obeväpnad respektive beväpnad kamp. Sista delen är sammanfattande och innehåller kanske ytterligare praktiska exempel. Håll utkik efter SSS bland inläggen om det låter intressant!

***FREDAG DEN 10 NOVEMBER 2006***

Sidan har lanserats! Under hösten har fem författare skrivit artiklar till BEREDD och sammanställt sidan bakom kulisserna. Nu tycker vi att vi har tillräckligt mycket material för en premiär! Upplägget på BEREDD är en flerförfattarblogg, så nya artiklar kommer att strömma in kontinuerligt. Alla besökare har möjlighet att delta genom att kommentera artiklar eller skicka in egna alster! Sidan genomgår viss betatestning nu under helgen och lär komma igång på allvar under veckan som kommer. Uppdateringar, förändringar och nyheter kommer att läggas upp här framgent, så kom gärna tillbaka till denna sida med jämna mellanrum.  Vi på BEREDD önskar alla hjärtligt välkomna!

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Om

Välkommen till BEREDD!


%d bloggare gillar detta: